'Οπως σας είπαμε και λίγο πριν αποχωρήσουμε από το εκπληκτικό σας ξενοδοχείο... "Η ΑΡΙΣΤΗ…
Το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και οι Έλληνες εκτιμούν ιδιαιτέρως το καλό φαγητό. Οι Έλληνες συνήθως τρώνε γιατί θέλουν να βρεθούν γύρω από ένα τραπέζι και να επικοινωνήσουν, να έρθουν σε επαφή και να μοιραστούν εμπειρίες. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ελληνικής κουζίνας είναι οι μεζέδες. Εάν βρεθείτε σε εστιατόρια και ταβέρνες θα διαπιστώσετε ότι παραγγέλνουν πλήθος διαφορετικών πιάτων σε μικρή ποσότητα μόνο για να γευτούν την νοστιμιά της ελληνικής κουζίνας.
Στην κουζίνα της Ζακύνθου όπως και σε όλα τα νησιά του Ιονίου χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο πολλά μπαχαρικά, πιο συγκεκριμένα το σκόρδο και το κρεμμύδι δεν απουσιάζει σχεδόν από κανένα φαγητό καθώς και μυρωδικά όπως δάφνη, κανέλα, δεντρολίβανο, δυόσμος, ρίγανη κτλ. Στις ζακυνθινές σπεσιαλιτέ περιλαμβάνονται κόκορας γεμιστός ή κουνέλι με χοντρά μακαρόνια, μελιτζάνες σκορδοστούμπι (σάλτσα ντομάτας και σκόρδο), μαγειρίτσα ή σγαντζέτο (εντόσθια αρνιού σε σάλτσα αυγολέμονο) καταναλώνεται το Μ. Σάββατο το βράδυ μετά την Ανάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι το ψάρι αποτελεί ένα πιάτο πολύ αγαπητό σε όλους και καταναλώνεται συχνά ιδίως το καλοκαίρι με συνοδεία ούζου.Υπάρχουν ψαροταβέρνες που λειτουργούν όλο το χρόνο και σερβίρουν ποικιλία ψαρικών όπως αστακός, χταπόδι, καλαμάρι, σαρδέλα από τα νερά του Ιονίου Πελάγους.'Οπως σας είπαμε και λίγο πριν αποχωρήσουμε από το εκπληκτικό σας ξενοδοχείο... "Η ΑΡΙΣΤΗ…
Από Τις Καλύτερες Διακοπές Μας!!! Τα Πάντα Ήταν Καταπλητικά!!!Από Το Νησί Με Τις Ομορφιές…
Κατά την διαμονή μας στην Ζάκυνθο και στο ξενοδοχείοο σας περάσαμε υπέροχα,ο Μίλτος και…